Jump to content
You must now use your email address to sign in [click for more info] ×

Search the Community

Showing results for tags 'AFP-4350'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Frequently Asked Questions
    • Affinity Support & Questions
    • Feedback & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • V2 Bugs found on macOS
    • V2 Bugs found on Windows
    • V2 Bugs found on iPad
    • Reports of Bugs in Affinity Version 1 applications
  • Beta Software Forums
    • 2.4 New Features and Improvements
    • Other New Bugs and Issues in the Betas
    • Beta Software Program Members Area
    • [ARCHIVE] Reports from earlier Affinity betas

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Location


Interests


Member Title

Found 1 result

  1. Hi! With EXIF fixes in 1.9.2.229 beta, Photo now correctly identifies my Sigma 100-400mm F5-6.3 DG OS HSM | C in the Metadata tab. However, it is not matched for auto detection in lens correction. Note that the name is slightly different in the list (it's listed as Sigma 100-400mm F5-6.3 DG OS HSM | Contemporary 017), but this is the same lens. Attached is a raw from this lens that is not properly matched. Thanks! Kurt IMG_2408.CR3
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.