Jump to content
You must now use your email address to sign in [click for more info] ×

Search the Community

Showing results for tags 'AFD-6510'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Frequently Asked Questions
    • Affinity Support & Questions
    • Feedback & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • V2 Bugs found on macOS
    • V2 Bugs found on Windows
    • V2 Bugs found on iPad
    • Reports of Bugs in Affinity Version 1 applications
  • Beta Software Forums
    • 2.4 New Features and Improvements
    • Other New Bugs and Issues in the Betas
    • Beta Software Program Members Area
    • [ARCHIVE] Reports from earlier Affinity betas

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Location


Interests


Member Title

Found 4 results

  1. Hello. It seems that in Designer MacOS Beta, while in node tool, lazo selection, triggered by option modifier, doesn't select anything. Anyone else experiencing that? Thank you
  2. Option + Drag is not letting me to make a selection for nodes. The "simple" drag is working, the option + drag is not, at least for me. Mac OS Ventura
  3. Not sure if this bug is logged already…I saw a similar post for Designer 2.0 for desktop, however, I’m only having this issue in the 2.1 beta for iPad (1730). If I duplicate a shape, Designer does not correctly lasso select nodes, instead the selection is offset, or it won’t select anything at all (marquee works fine). If I separate then merge the curves, I can select the nodes accurately again. However, this option is not available for solid shapes. I’ve attached a screen recording below. M2 iPad Pro 12.9”, 256GB, iPadOS 16.3.1 IMG_6855.MOV
  4. Hi, I am having issues with the lasso node selection in Affinity Designer (actually in the Designer Persona of Affinity Publisher, but I guess it's the same thing... right?). The tool is just not selecting anything, as you can see from the video. Am I doing something wrong or is this a bug? Thanks Publisher_JhOxghMITi.mp4
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.