Jump to content
Our response time is longer than usual currently. We're working to answer users as quickly as possible and thank you for your continued patience.

Search the Community

Showing results for tags '1.6'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Affinity Support
    • News and Information
    • Frequently Asked Questions
    • Affinity Support & Questions
    • Feedback & Suggestions
  • Learn and Share
    • Tutorials (Serif and Customer Created Tutorials)
    • Share your work
    • Resources
  • Bug Reporting
    • Report a Bug in Affinity Designer V2
    • Report a Bug in Affinity Photo V2
    • Report a Bug in Affinity Publisher V2
    • Report a Bug in Affinity Version 1 applications
  • Beta Software Forums
    • macOS Beta Forums
    • Windows Beta Forums
    • iPad Beta Forums
    • [ARCHIVE] Reports from Affinity Version 1 Betas

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


MSN


Website URL


Skype


Facebook


Twitter


Location


Interests


Member Title

Found 11 results

  1. i've tried to install the Seamless Textures Plugin for PS CS6 in Affinity Photo. But it won't work. I've downloaded a .zxp file. is there any posibillity to install this kind of plugin file in affinity photo ? Thanks for your Help !!!
  2. Is there any way to get the text styles back from Designer 1.6? I'm absolutely LOVING the 1.7 update and I'm grateful to not have to use Adobe but these 1.7 text styles are just awful. The ones from 1.6 were much better, even if there were only around 4 or 5.
  3. The screen shot is how many of my files, browsed and opened from FRV are opening in Affinity Photo 1.6. They open the same way from Finder or off my desktop. Pixelmator and Photo open them OK.. but if I try and open in Affinity from Photo I get the failed image. Any suggestions. At the moment I am managing to edit what is needed in Pixemator but cannot continue as workload rises.
  4. Happy New Year, dear friends! I am ashamed to have to ask this, but here goes. In this screenshot, I have a round object (white ring) that I want to use as a mask for the sun (star) shape: The intent is to make the white part transparent and allow the blue background to show through. I have tried the usual masking operations, and I cannot seem to get it to work as expected. I even tried the Layer -> Rasterize to Mask operation, and that didn't work either. My preference is to keep it non-destructive, if possible. Also, I am not sure that the way that I created the white ring is the best method. Create the circle object Set the fill to none Make the stroke large Layer -> Convert to Curves Layer -> Expand Stroke If there is a better way to create this, I am all ears! The file is attached, if needed. Sun Masking.afdesign
  5. Greetings! I found a beautiful set of playing cards in SVG format @ http://svg-cards.sourceforge.net/ that I want to work with. However, when I try to bring it into either Designer or Photo, the results are, let's say, a bit less than desirable. Here is a screenshot of how it looks in Designer: As you can see, the layers are there, but the layout is completely unworkable. What am I doing wrong here? How can I bring them in so I can edit them? If we can bring them into Designer, is there an easy way to export them out as separate image files, one for each card?
  6. Hi experts, I am a new user of affinity photo, thought bought the app little while ago now trying to learn the basics. I notice that my app was updated on 2 nov. How do I know if I have got the then free bonus contents. Pleased to hear. Best regards / Samiulla
  7. I just updated to 1.6 today (Windows) and noticed the free content is still free on the store, however I am not seeing the link on the welcome screen. Is this content still available for users who have already purchased, or has the opportunity passed?
  8. I have been working on an educational poster, on and off over a few months time. Until now, I had kept it at one size (11" x 17"), and have it looking fairly nice in that size: After printing some test copies, it became clear that this was going to be way too small for what we are trying to do. So I tried to scale it up to 20" x 30", and it quickly got ugly fast: It does not matter if I try to scale the whole artboard up or create a new, larger artboard and paste everything into it, I get the same hideous results. I have been messing with this for a week now, trying different things like adding or removing constraints, and it seems like I am only digging myself into a deeper hole. In some cases, when I try to remove constraints, the objects jump clear off the artboard and/or resize themselves to crazy proportions. Every element in this poster is a vector element that I created myself, and there are no imported images. It is apparent that I am doing something wrong, and it probably has something to do with constraints. Can anyone offer suggestions on how I can get myself out of this pickle? I am willing to share the project file if need be.
  9. Hi there, I just updated the new version, and I want to know these 3 features: 1. Align to key items 2. Custom brush wet edges 3. Outlier stacking mode I searched but no keywords in Affinity... Thanks for any suggestion!
  10. Over the weekend, I updated Affinity Photo to it's latest version, 1.6.6. Upon opening the program after I reset my computer, something felt off when I wanted to use a few of the standard brushes. The way the pressure sensitivity worked felt different, but I just supposed it was my Wacom tablet acting odd. I went into my settings and made sure that the pressure sensitivity was in check and the pen was calibrated but Affinity Photo was still acting odd when it came to drawing with the brushes. Even after resetting my computer again it still acted this way. I opened up a few different art programs to make sure it wasn't the tablet and yes, it's definitely something wrong with Affinity Photo. It's hard to describe the error without showing it or having you draw with the brushes yourself, but the brushes seem to start it's thinnest and work its way to it's thickest when it should be the opposite. Other times, it seems to just come out as one long, pressureless line. It seems like a minuscule problem, but as an artist, it makes drawing feel stilted and awkward. If anyone knows why this problem is happening I'd greatly appreciate it. I have a Wacom 22HD touch Creative Pen Display driver version 6.3.19-6. I use a Mac mini * Edit- it's worth noting that I've downloaded a trial version of affinity photo 1.6.6 with the same problem
  11. I know folks are excited about the new Light theme in the Affinity 1.6 release, but I'm wondering what new features we can expect to see in Affinity Photo 1.6? I've seen the very long road maps lists, but is there a definitive list somewhere of which will be included with 1.6? Thanks in advance!
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.