Jump to content

ktbundy

Members
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ktbundy

  1. Hey guys, I love the app and have used it on several things, however, in my last project I've been switching a lot between the pixel and vector persona. As I've done this the app has become very glitchy. As I try to use the move tool often my images become distorted and have major lag. Now its also not saving any of my progress. Even when I try to "create a copy" and save it to google drive. Please help! I'm loving the app but losing work and not being able to work is so frustrating! I've attached my project. Hopefully it'll help! Garden2.afdesign
  2. I did not use the corner tool on this project. Non of my other projects have had the same problem, so maybe something just went funky on this particular one?
  3. Hey, thanks for your reply! I apologize, I didn’t explain very well. My problem is that when I am using pixel and vector persona on one project it causes the app to majorly lag, and take forever to save. In that my ipad will go dark befor it saves and I’ve lost much of my work when I try to go back in. I hope that better explains!
  4. Ah! You are fantastic! That worked! Thank you so much!
  5. Hey, I've been using Affinity designer for the past 6 or so months and I love it! However, today when I've tried to export anything it won't estimate the file size and if I skip that and just try and export the program "freezes." It acts like its working but only brings up the blue bar "export item" and does nothing else. Help?
  6. Looks like its only the specific file. I make things for elementary school teachers so don't judge my content. ;) hahaha! https://drive.google.com/file/d/0B9qDj_ZvfeRTQno2V0tlblpjYlE/view?usp=sharing
  7. Oh, perfect! Yes I was using the MAS version. Just downloaded the Beta. Thank you!!
  8. Hey all, Wondering if you can help me. I've just purchased affinity and am still try to figure it out. :) I'm trying to export .png slices at 300dpi. I have my document setup at 300dpi, but when I export the png slices they are coming up as 72dpi. What am I doing wrong? Thanks for any help!!
  9. Wow! Thank you so much! As a newbie this helped a ton!! Thank you! Thank you! :)
×