Jump to content

Graphix_Guy82

Members
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

About Graphix_Guy82

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I have a Mac also and I was thinking about getting this, but I think they only have one for each of the affinity programs instead of one that can do shortcuts for all three at once. https://www.sideshowfx.net/products-stream-deck
  2. I don't even know what that is much less how do you it. Can you explain or are there tutorials to explain this?
  3. Thanks, I thought about that, but I had other things in the sky that were kind of tricky to selected for example trees.
  4. Thank you for replying to me. I have tried what you said, by decreasing the brush size, but it still copies parts of the building that is outside my selection area. Kind a like what the clone brush tool is supposed to do. As for question two of my post, it's kind of hard to see by the photo, but if you zoom in to the top corner of it. You can see the checkerboard background coming through the blue portion. It's like my brush is set to a lower opacity.
  5. I have a few questions I was wondering if someone could help me with. I've been having some trouble with affinity photo and can't figure out the answer to this. 1. As you can see in the video below, when I am using the inpaintng brush tool inside a selection, when painting over the section that I want to covered, it fills in the area with another area of the picture that's nowhere near the area I want to. I can't figure out why this is happening. All my settings are reset. 2. My second question is, in the selected area in the photo provided, on the edge of the photo, the inpaint
  6. What is the difference between normal guides and column guides then?
  7. I don't understand why the guides are always blue. When you go to View> Guides Manager, there is an option to change the color of the guides, but when you change that to different color however, they still only default to the color blue. Anybody know why this is?
  8. Don't know if this is a bug related to the software or for Apple laptops, but I thought it would make you aware of it in either case. Today, I was working on an image, I wanted to export it as a .Jpeg to the desktop. After exporting, I then closed AP. When I went to the desktop however, my file was nowhere to be found. I tried doing a search for the filename I saved as, but it came up empty. AP says it's on the desktop and I can open it from the program. I shut down my computer and restarted it. Only then was I able to see my file on the desktop. This has never happen to be before. Exp
  9. I have this panorama I took of the Budweiser Clydesdale horses. When I came to the wagon portion of the photo, I must have bumped the camera because it is uneven. I have a clearer picture of the wagon I want to put in its place. Because of the angle I shot the single photo, it does not line up correctly with the panoramic. I was trying to use the video tutorial listed above, but that did not align them correctly. Can anyone help me or show me how to do this? Photos are too big for me to attach.
  10. Hi, I'm new to using this software, and am having some trouble with making a shadow. I got the image of what I want in a group along with all the parts I used to make it. I duplicated the layer group, but when I go up to click the geometry toolbar, it is grayed out. Do you have an idea of what I am doing wrong? Do I have to merge/rasterize all my layers in the group first?
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.