Jump to content

julien63000

Members
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

About julien63000

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Location
    France
  1. julien63000

    Bleed for elements on Master slide

    Not fixed for me (with public beta 1.7.0.58). I have the exact same problem than before this update (see files I have posted here on September 3)
  2. julien63000

    Bleed for elements on Master slide

    The problem is very strange. For the first page, it is partial ok (element on normal page are ok, not the elements on Master page) For the next pages, it is not ok at all. See join files (.afpub and the result .pdf) test bleeds.afpub result PDF export with bleeds.pdf
  3. julien63000

    Bleed for elements on Master slide

    Yes, I have check this option.
  4. julien63000

    Bleed for elements on Master slide

    You're right. I have the same problem. But for me, event in regular page, it doesn't export the rectangle elements. :(
  5. julien63000

    Selection impossible

    Hi Chris, … You're right ! That's it (I must activate the icon "Edit all layers" at the bottom left of the Layers Panels. Maybe I click on it accidentally. It's very vicious and no information can help us to see that. I search a very long time before to write here. Thanks again
  6. julien63000

    Selection impossible

    Hi, A problem with my file suddenly appear (when I reopened it). I can't select an object (a draw line, or the name of station). Sometimes I can select a point of station - not all. If I open the layers panel, I can select a name of station (in the layers panel). After that, suddenly, I can select all the other names of station (in the page area). If I do this for a draw line (in the layers panel), I could select it on the page area, but only if I select the good draw line. It's difficult to select the yellow vertical lien (see video) because hard to find it in the layers panel. But it's not a solution. I let you see the video and the file - join. Thanks to resolve it. PS : I try this on 2 different computers (an older and a new one), there is the same problem. video_bug_2_affinity_designer_1080p.mov tram 2 bug.afdesign
  7. julien63000

    app quits when add symbol on the page - video

    Hi ! Ok, I'm happy you have reproduce the crash. Good luke for development ! Thanks
  8. julien63000

    app quits when add symbol on the page - video

    oh ok. I do. Thanks. I hope you could reproduce the same problem. tram actuel.afdesign
  9. Hi, I have a big problem. When I drag a new symbol on the page, the app quit suddenly ! See video to show this problem. If I create a new artboard and drag all the layers in this new artboard, and delete the older, it works fine … for few time (2 minutes or more than 20 !). It's very strange ! But, now I can't work anymore with the file. I try this (but same problem) : - on 2 differents iMac . a recent one (4 GHz Intel Core i7. 16 Go 1867 MHz DDR3. AMD Radeon R9 M395X 4096 Mo). and an older one (6 years old) - use "save as…" - use hardware openGL and/or only integrated GPU (in preferences) what can I do ? Thanks for your help ! video_bug_affinity_designer_1080p.mov
×