Jump to content

Ztrby

Members
  • Content count

    16
  • Joined

  • Last visited

  1. i have also tried it in 1.7 beta latest version and i have the same problem.
  2. i have the same problem with luminar flex. But my picture have a green tint to it.
  3. I read somewhere that they use smart filer in PortraitPro. Maybe thats whats chrashes AffinityPhoto. I hope that you finds a way to handle the plugins without the program crashes. Maybe a popup windows say something is unsupported.
  4. Hi. it happens some times when i use the inpiant brush that the red stays in the layer. I can paint over it. But i just wanted to tell. It only happend like 4-5 times in total. its in the 1.6.5.135
  5. Ztrby

    Plug-in problem in Beta

    i found old PSFilterPPLauncher64.8bf on there homepage (https://www.portraitprofessional.com/support/?qid=69) With that one Portrait pro starts and opens the image. But Affinity photo close down in the background. One small step in the right direction.
  6. Ztrby

    Plug-in problem in Beta

    What folder are you telling affinity photo to search for the plugin?
  7. Ztrby

    Plug-in problem in Beta

    This is great news, there is hope. But i only have it once with the three dots :(
  8. Ztrby

    Portrait Pro Plugin Causes Crash on Launch

    I have the same problem with Portrait pro 18, i did try in Affinity photo 1.7 beta also. Still not working, but the applikation don't crash the same way any more, but still crash.
  9. Ztrby

    Plug-in problem in Beta

    What version of portrait pro are you using? i can't run portrait pro 18 as a plugin at all.
  10. I hope it's not too hard for the developers to implement and that they will see this request.
  11. Affinity photo is a great software. The one biggest thing in my workflow that is missing to switch 100% from Photoshop is the fill slider in Blend modes.
  12. Ztrby

    Bug Selective Color

    i tested it in the Beta now and it works!
  13. Ztrby

    Bug Selective Color

    same file, just saved as psd and affinity photo-file. should be same error in both test sat.afphoto test sat.psd
  14. Ztrby

    Bug Selective Color

    If i set all colors in selective color to -100% and the white, naturals and blacks till +100% i get this the wrong result. I even try to open the exact same file in photoshop to verify
×