Jump to content

EVM80D

Members
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by EVM80D

  1. Update: In my case I found that setting the Development Assistant tone curve setting to "apply tone curve" was the remedy. Watching the AP Vimeo tutorial on Maximizing Raw Latitude provided the clue. Jump on the Affinity web page and look under the AP Tutorials.
  2. Update: In my case I found that setting the Development Assistant tone curve setting to "apply tone curve" was the remedy. Watching the AP Vimeo tutorial on Maximizing Raw Latitude provided the clue. Jump on the Affinity web page and look under the AP Tutorials.
  3. Update: In my case I found that setting the Development Assistant tone curve setting to "apply tone curve" was the remedy. Watching the AP Vimeo tutorial on Maximizing Raw Latitude provided the clue. Jump on the Affinity web page and look under the AP Tutorials.
  4. I am also experiencing this problem. Where does AP stand on this matter? Does anyone know?
  5. I am also experiencing this problem. Where does AP stand on this matter? Does anyone know?
  6. I am also experiencing this problem. Where does AP stand on this matter? Does anyone know?
×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.