Jump to content

ecamirG

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About ecamirG

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. I have defaults in my document synchronized for Fill: black and Stroke: none. Using various shape tools, they all are added correctly. Whenever I switch to the Pen Tool, AD changes my selected Fill to None on the second mouse click of whatever path I'm drawing. I'm using version 1.5.1.43 on Windows 10 x64.
  2. To answer my own question (in case someone else needs the information) I installed Designer on another user profile, and found the values in: C:\Users\<USERNAME>\AppData\Roaming\Affinity\Designer\1.0\Settings\Application.xml Using a text editor with AD closed, I changed the XML values to the defaults below and saved the file. <SecondaryGridColour> <R>204</R> <G>204</G> <B>204</B> <A>45</A> </SecondaryGridColour> <PrimaryGridColour> <R>204</R> <G>204</G> <B>204</B> <A>89</A> </PrimaryGridColour>
  3. I've changed the color and alpha in the settings for Grid and Snapping Axis on Affinity Designer for Windows, and I'm unable to reset them back to factory default. Could you please give me the default RGB and Alpha values for the primary and secondary grids? Thanks!
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.