Jump to content
Our response time is longer than usual currently. We're working to answer users as quickly as possible and thank you for your continued patience.

Joshikulus

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Joshikulus

  1. @firstdefence Thank you! That was a good hint! I actually did have it on, but it only solved one part of the problem. Now I don't have to paint over it multiple times to get the actual value, but I still can't seem to paint actual black in the mask. There's always leftover. As if I painted with 90% black.
  2. Hey Everybody I'm working in Publisher V2 in the Photo Persona on macOS Monterey. I'm not sure if this is a bug or just a mistake on my part. When I try to edit the mask with the Brush tool it seems like I haven't turned the opacity on the brush all the way up. And then even when I paint over it multiple times I can't get the value to be completely black. I have selected the Mask Layer, opacity is up, flow is up. I thought maybe one of the adjustments layers is affecting the Mask, but hiding the adjustment layers doesn't solve the problem. Anybody can explain to me what is happening here? never had that problem before. The parts that I circled is the "maximum blackness" that I can paint the mask. Thanks for the help Josh
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note there is currently a delay in replying to some post. See pinned thread in the Questions forum. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.