Jump to content

Stuart_James

Members
  • Content count

    29
  • Joined

  • Last visited

  1. Mojave 10.14.5 - iMac 3.4GHz i7 - 16GB ram When saving Publisher multiple page documents to PDF for web, some images are not appearing on the finished PDF When I then export again the PDF does have the images? Other times it works straight away There is also no indication of the "saving to PDF" process (maybe its just too fast for me to see)
  2. I created 3 X a4 pages I added a link from page 1 to page 2 - page 2 to page 3 - page 3 to page1 I then called up the hyperlinks panel from studio and double clicked on the hyperlinks - there were not set It seems like URL hyperlinks are saved but not page?
  3. OK - Gone with Luminar 3 - HAPPY
  4. I want to stop using Lightroom (me and about 50000+ other users) and we know Serif would do a great job implementing such an application. We are all tied into the ADOBE £9.95 per month RENTAL Photography Plan using only Lightroom (even though Photoshop comes with that) Please give us some sort of indication on whether you still intend to release a AFFINITY DAM PRODUCT - sorry for swearing..
  5. i'm on a MAC Model Name: iMac Model Identifier: iMac13,2 Processor Name: Intel Core i7 Processor Speed: 3.4 GHz Number of Processors: 1 Total Number of Cores: 4 L2 Cache (per Core): 256 KB L3 Cache: 8 MB Memory: 16 GB
  6. Affinity Photo doesn't seem to be saving my pallette locations. When I move and snap the layers pallette onto the left hand side I expect it to stay there for when I next open Affinity Photo - unfortunately this is not the case and I keep having to go to the View/Studio and having to tick the layers pallette which then adds it to the left hand side. WHATS THE ANSWER?
  7. Any information regarding the support for the Z6 RAW files in Affinity Photo?
  8. Stuart_James

    Deselect not working

    Hi Mark - Are you saying that you have a selection (on the background layer) that you can't remove? How many layers are there? - and is the background layer the one selected?
  9. I'm inpainting a section on a JPG image (see screenshot) and Affinity photo hangs (had to force quit after 6 mins) The image is a panorama created in Hugin and is 59MB big. I'm running version 1.6.7 Im on an IMAC 3.4 GHz Intel Core i7 - 16 GB 1600 MHz DDR3
  10. It was the UI I was initially talking about. I'm now getting to grips with the app though and it seems to work well. The speed though is terrible, constant wait for the image to render even though I'm using a IMac 3.4 GHz Intel Core i7 with 16GB of memory. Probably because the D850 RAW files are 50MB I will use this app (but only when i have a large amount of time free)
  11. Stuart_James

    No undo for rotations ??

    OK thanks Friksel
  12. Stuart_James

    No undo for rotations ??

    I'm on a imac running Affinity Photo 1.6.7 (OS HIGH SIERRA 10.13.4) There doesn't seem to be any undo when I bring in an image, select the move tool, right click and select rotate right a couple of times. It seems like I have to right click and select rotate left to undo this. Even history doesn't have this listed? PLEASE CONFIRM.
  13. Please could we have drag & drop for Panorama, Stack, Focus Merge, HDR & Batch job images. Its having to go through the rigmarole of clicking the ADD button and navigating through the countless folders to find the images, when most of the time we have the images ready for processing.
  14. Please could we have drag & drop for Panorama, Stack, Focus Merge, HDR & Batch job images. Its having to go through the rigmarole of clicking the ADD button and navigating through the countless folders to find the images, when most of the time we have the images ready for processing.
  15. Is there a way to tell which layer has blend options being used on it? I notice when adding an effect to a layer that an fx is shown in the layer so I expected a cog to be shown?
×