Jump to content

c.federle

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. You're right, my bad! Did the same but used the wrong terminology.
  2. Yeah sorry, this is what I did, created an artboard, selected and filled it with colour... Ok, I will look into those pixel specifics once at my PC. Thanks for your replies anyways!
  3. Dimension were based on measurements in mm. I worked around this issue by creating a coloured rectangle of the same given size, no edge appeared. But when filling in the artboard itself, the issue remains.
  4. Dear forum, I have an annyoing issue with using artboards in Affinity designer: In pixel mode, as well as in pdf exports, I get a very small, but noticeable white or light-coloured edge on my objects. This is only noticeable in affinity on zooms of 10000% but easily noticeable in pdfs on lower zoom levels (See scrawly annotated attachement). I already tried adjusting the contour, deselecting any effects, as well as playing around with edge or radius options. This for me makes artboards completely useless, as in print outputs (where I normally use them) this issue is fatal. I hope that anyone could suggest any hints! Thank you very much!
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.