Jump to content

maomaosshots

Members
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

About maomaosshots

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. maomaosshots

    100% CPU Usage. Again.

    Just moving a single object on small canvas (1000x1000)
  2. Hi, I just downloaded the Publisher trial. I noticed that for simple operations the CPU usage goes to 100%, just like it often does in Affinity Photo. I wrote on the forum about this problem months ago, precisely for AP and I couldn't solve the problem, even after the update to 1.7. I exclude that the fault is of my computer: i7 6700K 4.0GHz, 16GB RAM, GTX 1060 3GB ... Also because with Photoshop I don't encounter these problems. Before you ask me in the preferences it is not set WRAP as setting. Thank you very much in advance for your help
  3. maomaosshots

    Deactivate License on PC

    Understood now Lol thank you all :-)
  4. maomaosshots

    Deactivate License on PC

    Thank you :-) So is there another type of license for commercial use?
  5. I recently had some problems with my PC, and I had to install Affinity Photo first twice on my desktop that I had to format .. After the second formatting I installed it on a laptop and then on another desktop that I was loaned while mine was being repaired. Now I have my main PC back and installed it again ... Do I have to do something to deactivate the licenses on the other computers? I never found a button to deactivate the license. Even if in the future I have other problems or upgrade the PC. Obviously I own all the PCs I used. Thanks for your help :-)
  6. maomaosshots

    100% CPU usage

    Understood ^^ Thank you again for your help :-)
  7. maomaosshots

    100% CPU usage

    Thank you :-) I Will try to use the beta of the 1.7 So there is no help from the GPU except for that? Neither in any filters or operations?
  8. maomaosshots

    100% CPU usage

    Hello. I noticed this problem with Affinity Photo desktop, which means that even with a few layers on certain operations (or even just the use of the brush), CPU usage goes up a lot (up to 100%) and the software becomes very slow and crashes even sometimes. I also noticed from the management that the GPU does not seem to be used much, although it is correctly set in the settings. I have already tried to reinstall the software and also to completely format the PC. Below is a list of computer specifications: -Windows 10 -i7 6700K 4.00 GHz -16 GB DDR4 RAM -NVIDIA GTX 1060 3GB I usually work on files up to 5000x5000 pixels at 300 dpi and I do photomanipulation work. In my recent work on AP it seems like I couldn't use too many layers and this limited my work a lot. Previously I worked on Photoshop so I know the problem should not be with my hardware. Thank you :-)
×

Important Information

These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.