Jump to content

Photo Beta on Windows

Post your experience of using Affinity Photo Beta builds on Windows


READ ME FIRST: Reporting a bug in an Affinity Photo Beta build

Please report bugs found in the release builds in the Photo bugs on Windows forum

 

So that we are able to investigate bugs thoroughly could you please follow this advice

  1. Are you using the latest beta build?
    ( There is normally a post pinned at the top of the relevant forum that describes where to find the beta installer)
  2. Can you reproduce it?
    (if you cannot then we may struggle to also, making it even harder to fix)
  3. Does it happen for a new document? If not do you have a document you can share that shows the problem?
  4. If you cannot provide a sample document then please give an accurate description of the problem for example it should include most of the following:
  •    What application are you using? (so Affinity Photo or you are in the wrong forum)
  •    What is your operating system and version (Windows 10, OSX Mojave, iOS 12 etc)?
  •    What happened for you (and what you expected to happen)
  •    Provide a recipe for creating the problem (step-by-step what you did).
  •    Screenshots (very handy) or a screen capture/video.
  •    Any unusual hardware (like tablets or external monitors or drives that may affect things) or relevant other applications like font managers or display managers.
  •    Did this same thing used to work and if so have you changed anything recently? (software or hardware)

Subforums

  1. Pre 1.9 beta thread archive

    Threads created against Windows Affinity Photo Beta builds in 1.8.x (and earlier)

    13,742
    posts

231 topics in this forum

    • 22 replies
    • 4,051 views
    • 11 replies
    • 1,654 views
  1. Benchmark 1900 Results 1 2 3 4 8

    • 190 replies
    • 28,563 views
    • 151 replies
    • 6,758 views
    • 2 replies
    • 394 views
    • 17 replies
    • 901 views
    • 0 replies
    • 6,980 views
  2. 1.9.1.971 behaving oddly.

    • 7 replies
    • 278 views
    • 6 replies
    • 462 views
    • 0 replies
    • 39 views
    • 7 replies
    • 386 views
    • 1 reply
    • 176 views
    • 22 replies
    • 1,579 views
  3. Not detecting lens profiles

    • 1 reply
    • 53 views
    • 11 replies
    • 440 views
    • 10 replies
    • 1,865 views
    • 11 replies
    • 311 views
    • 3 replies
    • 171 views
    • 0 replies
    • 72 views
    • 3 replies
    • 265 views
    • 1 reply
    • 155 views
    • 2 replies
    • 189 views
    • 1 reply
    • 144 views
×
×
  • Create New...

Important Information

Please note the Annual Company Closure section in the Terms of Use. These are the Terms of Use you will be asked to agree to if you join the forum. | Privacy Policy | Guidelines | We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.